Veckostädning på dina villkor

Hur vore det att komma hem till ett nystädat hem varje vecka? Det kan du göra med vår veckostädning. 

Skräddarsydd veckostädning för alla kunder

Hur vore det att komma hem till ett nystädat hem varje vecka? Det kan du göra med vår veckostädning. Vi skräddarsyr städningen efter dina behov och är lyhörda för alla önskemål. Vi har också stor tillgänglighet och kan därför anpassa oss efter dig som kund.

Hög kvalitet

Mirka Rena Hem sätter kvaliteten först och ser till att veckostädningen blir städat på det sätt som är viktigast för dig. Från de vänliga yrkesmännen som kommer i tid ända ner till de gnistrande rena resultaten som lämnar ett leende på ditt ansikte – vårt team är inställt på att leverera bra service varje gång.

Vår veckostädning utförs av välutbildad personal

Du kan alltid lita på att vår veckostäd utförs av kompetent personal med rätt utbildning. Vi har fasta rutiner gällande allt från larmkoder till nycklar för din trygghet. Innan vi påbörjar städningen kan vi komma ut på en första konsultation och prata igenom allt.

Vi utför gärna veckosttädning i dessa områden:

Bålsta, Bro, Krägga, Ekolsund, Grillby, Kungsängen, Jackobsberg, Brunna, Kallhäll, Viksjö med omnejd.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert för veckostädning i just ert område. 

Glöm inte bort RUT-avdraget

Innan flytten kan vi också ordna med RUT-avdraget för dig som är privatperson. Det betyder att du kan dra av upp till 25 000 kronor av arbetskostnaderna. Vår flyttfirma står för kontakten med Skatteverket och ser till att du faktureras rätt belopp.