Hemstädning på dina villkor

Hemstädning gör ditt hem rent, fräscht & och ökar trivseln. Låt oss sköta din hemstädning och frigör en massa tid till familj och intressen.

Hemstädning & vår process

Vi ser till att vår process är enkel och bekymmersfri genom att ta bort bindningstider och avbokningspolicy, vilket gör att du är fri att använda tjänsterna så lite eller så ofta som du vill. Vi ser till att ditt hem är i bästa skick och kommer gärna regelbundet. Som privatperson har du dessutom möjlighet att utnyttja RUT-avdraget när du anlitar oss.

Hög kvalitet

Mirka Rena Hem sätter kvaliteten först och ser till att ditt hem blir städat på det sätt som är viktigast för dig. Från de vänliga yrkesmännen som kommer i tid ända ner till de gnistrande rena resultaten som lämnar ett leende på ditt ansikte – vårt team är inställt på att leverera bra service varje gång.

En omfattande och noggrann hemstädning

I vår hemstäd ingår vanligtvis dammsugning och torkning av alla golv. Vi rengör också kök och alla badrum. Om det är något särskilt du vill att vi fokuserar på gör vi det yttersta för att lösa det. Ditt hem är i goda händer med oss.

Vi utför Hemstädning i dessa områden:

Bålsta, Bro, Krägga, Ekolsund, Grillby, Kungsängen, Jackobsberg, Brunna, Kallhäll, Viksjö med omnejd.

Kontakta oss idag för boka hemstädning i just ditt område.

Glöm inte bort RUT-avdraget

Innan flytten kan vi också ordna med RUT-avdraget för dig som är privatperson. Det betyder att du kan dra av upp till 25 000 kronor av arbetskostnaderna. Vår flyttfirma står för kontakten med Skatteverket och ser till att du faktureras rätt belopp.