Strykning på dina villkor

Många känner att strykning är en tidskrävande och uppgift. Därför kan du överlåta denna uppgift till oss på Mirka Rena Hem.

Hjälp med strykning i Stockholm och Uppsala

Många känner att strykning är en tidskrävande och uppgift. Därför kan du överlåta denna uppgift till oss på Mirka Rena Hem. Vi stryker allt från kläder till sängkläder och gardiner. Allt hanteras varsamt och enligt de råd som finns.

Hög kvalitet

Mirka Rena Hem sätter kvaliteten först och ser till att strykningen blir på det sätt som är bäst för dig. Från de vänliga yrkesmännen som kommer i tid ända ner till de gnistrande perfekt resultat som lämnar ett leende på ditt ansikte – vårt team är inställt på att leverera bra service varje gång.

Vi har lång erfarenhet av strykning

Vi är vana att hantera olika tyger och plagg och ser till att dina kläder blir släta och snygga. Tidsåtgången beror på hur många plagg det är som ska strykas. Du kan alltid lämna särskilda instruktioner om du har några speciella önskemål.

Vi utför gärna strykning i dessa områden:

Bålsta, Bro, Krägga, Ekolsund, Grillby, Kungsängen, Jackobsberg, Brunna, Kallhäll, Viksjö med omnejd.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert för strykning i just ert område. 

Glöm inte bort RUT-avdraget

Innan flytten kan vi också ordna med RUT-avdraget för dig som är privatperson. Det betyder att du kan dra av upp till 25 000 kronor av arbetskostnaderna. Vår flyttfirma står för kontakten med Skatteverket och ser till att du faktureras rätt belopp.