Företagsstädning på dina villkor

En trivsam och välstädad arbetsplats ger ett gott intryck och ökar trivseln för medarbetarna.

Skräddarsydd företagsstädning för dina lokaler

En trivsam och välstädad arbetsplats ger ett gott intryck och ökar trivseln för medarbetarna. Med vår regelbundna företagsstädning är dina lokaler alltid i toppskick. Vi har lång erfarenhet av städning och kan komma så ofta du vill.

Företagsstädning för små och stora företag

För oss spelar det ingen roll om du driver ett stort eller litet företag. Vi är specialister på all typ av städning och kan anpassa oss efter varje lokal. Vi har också full försäkring så du kan känna dig trygg. Du kan fokusera helt och hållet på din arbetsplats och låta oss sköta allt som har med städning att göra. Välkommen med din förfrågan.

Hög kvalitet

Mirka Rena Hem sätter kvaliteten först och ser till att ditt företag blir städat på det sätt som är viktigast för er. Från de vänliga yrkesmännen som kommer i tid ända ner till de gnistrande rena resultaten som lämnar ett leende på ditt ansikte – vårt team är inställt på att leverera bra service varje gång.

Vi utför företagsstädning i dessa områden:

Bålsta, Bro, Krägga, Ekolsund, Grillby, Kungsängen, Jackobsberg, Brunna, Kallhäll, Viksjö med omnejd.

Kontakta vårt städföretag idag för en offert för företagsstädning.

Glöm inte bort RUT-avdraget

Innan flytten kan vi också ordna med RUT-avdraget för dig som är privatperson. Det betyder att du kan dra av upp till 25 000 kronor av arbetskostnaderna. Vår flyttfirma står för kontakten med Skatteverket och ser till att du faktureras rätt belopp.