Fönsterputsning på dina villkor

Boka Fönsterputsning från oss idag till ett rimligt pris. 

Vi utför fönsterputsning i Uppsala och Stockholm med RUT-avdrag

Fönsterputsning är ett hantverk som kräver rätt utrustning och kunskap. Vi på Mirka Rena Hem tar gärna hand om dina fönster oavsett om du vill anlita oss som företag eller privatperson. Med vår hjälp undviker du fläckiga eller flammiga fönster.

Fönsterputsning med säkerheten i fokus

Många gånger måste våra medarbetare putsa fönster på hög höjd. Vi sätter alltid säkerheten först oavsett vilken miljö det handlar om. Du bestämmer när och hur ofta du vill ha fönsterputs. Vi tar hand om resten. Du får ett proffsigt resultat och tid till annat i livet.

Hög kvalitet

Mirka Rena Hem sätter kvaliteten först och ser till att dina fönster blir rena.  Från de vänliga yrkesmännen som kommer i tid ända ner till de gnistrande rena resultaten som lämnar ett leende på ditt ansikte – vårt team är inställt på att leverera bra service varje gång.

Vi utför fönsterputsning i dessa områden:

Bålsta, Bro, Krägga, Ekolsund, Grillby, Kungsängen, Jackobsberg, Brunna, Kallhäll, Viksjö med omnejd.

Kontakta vårt städföretag idag för en offert för fönsterputsning.

Glöm inte bort RUT-avdraget

Innan flytten kan vi också ordna med RUT-avdraget för dig som är privatperson. Det betyder att du kan dra av upp till 25 000 kronor av arbetskostnaderna. Vår flyttfirma står för kontakten med Skatteverket och ser till att du faktureras rätt belopp.