Städföretag på dina villkor

Vårt erfarna städföretag kan hjälpa dig med allt från städning i hemmet till tjänster för företag.

Vi är ett personligt städföretag med hög kundnöjdhet

Vårt erfarna städföretag kan hjälpa dig med allt från städning i hemmet till tjänster för företag. Du får börja med att beskriva dina behov, sedan kommer vi fram till en passande lösning. Våra tjänster utförs av utbildade anställda som brinner för yrket. Vi rör oss i hela Uppsala och Stockholm.

Vi är ett personligt städföretag med hög kundnöjdhet

Något som kännetecknar vår städfirma är det personliga bemötandet och att kunden alltid står i fokus. Ser du fram emot att få mer tid över till annat? Då kan du kontakta oss för ett första förutsättningslöst möte om våra tjänster.

Hög kvalitet

Mirka Rena Hem sätter kvaliteten som städföretag. Från de vänliga yrkesmännen som kommer i tid ända ner till de gnistrande rena resultaten som lämnar ett leende på ditt ansikte – vårt team är inställt på att leverera bra service varje gång.

Vårt Städföretag arbeter  i dessa områden:

Bålsta, Bro, Krägga, Ekolsund, Grillby, Kungsängen, Jackobsberg, Brunna, Kallhäll, Viksjö med omnejd.

Kontakta vårt städföretag idag för en kostnadsfri offert.

Glöm inte bort RUT-avdraget

Innan flytten kan vi också ordna med RUT-avdraget för dig som är privatperson. Det betyder att du kan dra av upp till 25 000 kronor av arbetskostnaderna. Vår flyttfirma står för kontakten med Skatteverket och ser till att du faktureras rätt belopp.