Byggföretag & kunniga hantverkare

Behöver du boka ett byggföretag för renovering eller ombyggnad. Vårt bygg företag har flera behöriga hantverkare som kan ta sig an små och stora uppdrag.

Ett byggföretag som alltid levererar

Behöver du hjälp med en renovering eller ombyggnad. Vårt byggföretag har flera behöriga hantverkare som kan ta sig an små och stora uppdrag. Mirka rena hem har en bred kompetens och kan därför hjälpa till med det mesta. Vi kan alltid komma ut på en första konsultation för att berätta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Vi är ett flexibelt byggföretag som gör det lilla extra

Vår byggfirma är väldigt flexibla och kan finnas med från första ritningen till färdigt projekt. Vi kan också delta i enstaka delar av en process. När du anlitar oss som privatperson kan du också ha rätt till ROT-avdrag. Vi berättar gärna mer om det.

Hög kvalitet

Mirka Rena Hem hyr även ut hantverkare till otroligt bra pris. Från de vänliga yrkesmännen som kommer i tid ända ner till de gnistrande resultaten som lämnar ett leende på ditt ansikte – vårt bygg team är inställt på att leverera bra service varje gång.

Vårt byggföretag arbetar i dessa områden:

Bålsta, Bro, Krägga, Ekolsund, Grillby, Kungsängen, Jackobsberg, Brunna, Kallhäll, Viksjö med omnejd.

Kontakta vårt byggföretag idag för en offert för ditt projekt.

Glöm inte bort ROT-avdraget

Innan flytten kan vi också ordna med RUT-avdraget för dig som är privatperson. Det betyder att du kan dra av upp till 25 000 kronor av arbetskostnaderna. Vår flyttfirma står för kontakten med Skatteverket och ser till att du faktureras rätt belopp.