Flyttstädning på dina villkor

Att flytta tar mycket tid och en flyttstädning är inte alltid så inspirerande. Låt oss ta hand om den biten och fokusera helt på din nya adress.

Effektiv flyttstädning som uppfyller alla krav

Att flytta tar mycket tid och en flyttstädning är inte alltid så inspirerande. Låt oss ta hand om den biten och fokusera helt på din nya adress. Vi kan erbjuda prisvärd flyttstäd som garanterad går igenom besiktningen.

Hög kvalitet

Mirka Rena Hem sätter kvaliteten först och ser till att flyttstädningen blir städat på det sätt som är viktigast för dig. Från de vänliga yrkesmännen som kommer i tid ända ner till de gnistrande rena resultaten som lämnar ett leende på ditt ansikte – vårt team är inställt på att leverera bra service varje gång.

Vi genomför flyttstädning enligt protokoll

När vi genomför en flyttstäd följer vi en utförlig checklista för att vara säkra på att vi inte missar något. Vi lämnar dessutom garanti vid varje uppdrag. Våra medarbetare är vana vid flyttstäd och redo för alla slags utmaningar. Det spelar ingen roll hur stor bostaden är eller vad det är för planlösning. Vi är redo för allt.

Vi utför flyttstädning i dessa områden:

Bålsta, Bro, Krägga, Ekolsund, Grillby, Kungsängen, Jackobsberg, Brunna, Kallhäll, Viksjö med omnejd.

Kontakta vårt städföretag idag för en offert för flyttstädning.

Glöm inte bort RUT-avdraget

Innan flytten kan vi också ordna med RUT-avdraget för dig som är privatperson. Det betyder att du kan dra av upp till 25 000 kronor av arbetskostnaderna. Vår flyttfirma står för kontakten med Skatteverket och ser till att du faktureras rätt belopp.